Toimiston asiakaspalvelupiste suljetaan koronavirusepidemian hillitsemiseksi perjantai 14. tammikuuta 2022

Suomen valtion suositus on tällä hetkellä välttää sosiaalisia kontakteja mahdollisimman paljon koronavirusepidemian  hillitsemiseksi.   

Isännöitsijätoimisto Mikko Aro Oy omilla toiminnoillaan pyrkii hillitsemään epidemiaa ja suojelemaan asiakkaitaan sekä omaa henkilöstöään. Pyrimme myös takaamaan asiakkaillemme laadukkaat ja ammattitaitoiset palvelut epidemian aikana.   

Muutoksia palveluihimme:

Suljemme asiakaspalvelupisteemme ovet pe 14.1.2022 alkaen toistaiseksi. Palvelemme edelleen puhelimitse ja sähköpostitse. Tilatut avaimet voi noutaa toimistoltamme normaalisti, mutta asiasta tulee sopia etukäteen puhelimitse tai sähköpostitse, kuten myös muun avainpalvelun osalta. Muuten toivomme kaikkia ei-kiireellisiä asiointia vaativia käyntejä siirrettäviksi eteenpäin. 

Yleisesti Isännöitsijätoimisto Mikko Aro Oy on varautunut koronavirukseen tarjoamalla etäyhteyspalveluja kokouksien pitämistä varten. Henkilökuntaa on ohjeistettu ennaltaehkäisyyn ja työpaikalla käytetään asianmukaisia varotoimenpiteitä. Seuraamme aktiivisesti THL:n ohjeita.  

Pyydämme asiakkaita huomioimaan myös teknisten asioiden mahdolliset viivästymiset epidemian takia, koska monilla toimijoilla on rajattu kiireettömät toimenpiteen myöhemmäksi. Tämä siis saattaa aiheuttaa viiveitä mm. huoltoliikkeiden ja asennusliikkeiden toiminnassa.